Lowres Babys Berserk Sammy Iason Huijts 3

Baby's Berserk - release show + NICOLINI

Baby's Berserk - release show + NICOLINI

Thursday 5 October 2023

Thursday 5 October 2023

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:30, Support: 19:00, Main programme: 21:00

De Amsterdamse band Baby’s Bersek is zowel geïnspireerd door new wave uit de jaren tachtig als indie dance muziek. De composities van Mano Hollestelle en de zeer associatieve teksten van Puggy Beales en Lieselot Elzinga zorgen ervoor dat de muziek uitstekend past in gruizige rockkelders maar ook in moderne, strakke danceclubs. In de traditie van Roxy Music, Throbbing Gristle en Malcolm McLaren gaat het bij Baby's Berserk niet alleen om de edgy muziek, maar ook om een zeer sterke eigen visuele stijl. De band viert donderdag 5 oktober in Paradiso de release van hun zelfgenoemde debuutalbum.

Support: NICOLINI
Saxofoonrifjes, dubby wave en dancehall, zomaar wat muziekinvloeden die je hoort tijdens een set van NICOLINI, het project van Nic Mauskovic. 

Line-up

Upstairs Room

  • Baby's Berserk
Baby's Bersek

Baby's Bersek

What I Mean

NICOLINI

NICOLINI

Live at Garage Noord

Topnummers van Baby's Berserk

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on