Programma
Lowres Babys Berserk Sammy Iason Huijts 3

Baby's Berserk - release show + NICOLINI

Baby's Berserk - release show + NICOLINI

donderdag 5 oktober 2023

donderdag 5 oktober 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

De Amsterdamse band Baby’s Bersek is zowel geïnspireerd door new wave uit de jaren tachtig als indie dance muziek. De composities van Mano Hollestelle en de zeer associatieve teksten van Puggy Beales en Lieselot Elzinga zorgen ervoor dat de muziek uitstekend past in gruizige rockkelders maar ook in moderne, strakke danceclubs. In de traditie van Roxy Music, Throbbing Gristle en Malcolm McLaren gaat het bij Baby's Berserk niet alleen om de edgy muziek, maar ook om een zeer sterke eigen visuele stijl. De band viert donderdag 5 oktober in Paradiso de release van hun zelfgenoemde debuutalbum.

Support: NICOLINI
Saxofoonrifjes, dubby wave en dancehall, zomaar wat muziekinvloeden die je hoort tijdens een set van NICOLINI, het project van Nic Mauskovic.

Line-up

Bovenzaal

  • Baby's Berserk
Baby's Bersek

Baby's Bersek

What I Mean

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
NICOLINI

NICOLINI

Live at Garage Noord

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Baby's Berserk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma