What's on
Afrofest Flyer post

Afro Fest

Afro Fest

vrijdag 19 april 2024

vrijdag 19 april 2024

In Paradiso

Doors: 23:59, Doors close: 05:00, Main programme: 23:59

  • Access 18 years and over only

Op 19 april staat het meest sensationele afrobeatfeest van Amsterdam in Paradiso. Dompel jezelf onder in alle drie de zalen van Paradiso die deze eerste editie van Afro Fest gegarandeerd onvergetelijk gaan maken.

Laat je in de Grote Zaal meeslepen door de pulserende beats in een atmosfeer die doordrenkt is met een eclectische mix van afrobeats, dancehall, hiphop, r&b en amapiano. De dj's zijn meesters in het creëren van een muzikale ervaring die al je zintuigen prikkelt en je meeneemt op een reis door diverse genres. Bereid je voor op een feestelijke explosie, waar de dansvloer vibreert op het ritme van de meest opzwepende beats.

Duik in de Kelder in de betoverende klanken van amapiano en afrohouse, waar de beats je laten bewegen op een ritme waarmee je helemaal losgaat. Deze zaal is doordrenkt van een exotische dansvloermagie die je meeneemt naar onbekende muzikale hoogten.

Voor de liefhebbers van een meer intieme ervaring, is er in de Bovenzaal een Silent Disco waar r&b en hiphop samensmelten tot een harmonieuze soundtrack voor al je smooth moves.

View event on Facebook

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on