Programma
Afrofest Flyer post

Afro Fest

Afro Fest

Friday 19 April 2024

Friday 19 April 2024

In Paradiso

Zaal open: 23:59, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:59

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Op 19 april staat het meest sensationele afrobeatfeest van Amsterdam in Paradiso. Dompel jezelf onder in alle drie de zalen van Paradiso die deze eerste editie van Afro Fest gegarandeerd onvergetelijk gaan maken.

Laat je in de Grote Zaal meeslepen door de pulserende beats in een atmosfeer die doordrenkt is met een eclectische mix van afrobeats, dancehall, hiphop, r&b en amapiano. De dj's zijn meesters in het creëren van een muzikale ervaring die al je zintuigen prikkelt en je meeneemt op een reis door diverse genres. Bereid je voor op een feestelijke explosie, waar de dansvloer vibreert op het ritme van de meest opzwepende beats.

Duik in de Kelder in de betoverende klanken van amapiano en afrohouse, waar de beats je laten bewegen op een ritme waarmee je helemaal losgaat. Deze zaal is doordrenkt van een exotische dansvloermagie die je meeneemt naar onbekende muzikale hoogten.

Voor de liefhebbers van een meer intieme ervaring, is er in de Bovenzaal een Silent Disco waar r&b en hiphop samensmelten tot een harmonieuze soundtrack voor al je smooth moves.

Bekijk evenement op Facebook

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma