What's on
News overview

Paradiso presenteert: Africadelic 2024

18 April, 2024

Africadelic 2024 Paradiso Website Beld diaspora talks 002

Op vrijdag 24 mei, in aanloop naar Internationale Afrikadag (25 mei), zal Africadelic Festival 2024 een avond vol informatie en entertainment organiseren in Tolhuistuin, met Diaspora Talks over Congo en Soedan en liveconcerten van Hatoon, Razeen en Fulu Miziki.

Start de avond met een heerlijk bord uit de Soedanese keuken. Daarna kan je aanschuiven bij de Diaspora Talks. Tijdens deze Diaspora Talks genaamd 'Talk: In Focus: Congo and Sudan' vindt er een panel plaats met Friends from Congo, Free Congo Now en Carla Kamambala, gevolgd door de Sudanese Refugee Organisation, Abdulla Hussein en Dabanga die respectievelijk de geschiedenis, de huidige situatie en mogelijke toekomstperspectieven voor Congo en Soedan zullen bespreken. Na de Diaspora Talks, die in samenwerking met OMEK en UniverCity of Colour worden georganiseerd, zullen er live performances zijn van de opkomende Soedanees-Nederlandse artiesten Hatoon en Razeen, en last but not least, een concert van het Congolese Eco-Friendly-Afro-futuristic-Punk-Assemble-collectief Fulu Miziki.

Tijdschema:
17:00 uur - Deuren open
17:30 uur - Keuken open (eten is niet bij ticketprijs inbegrepen)
18:00 uur - Talk: In Focus: Congo and Sudan @ Tolhuistuin Zonzij
20:30 uur - Concerten @ Tolhuistuin Club

*Tickets zijn verkrijgbaar voor €28,- (inclusief servicekosten).
De kaartverkoop start vrijdag 18 april om 10:00 uur.

*Tickets zijn verkrijgbaar voor zowel de 'Talk: In Focus: Congo and Sudan' als het concertprogramma. Met elk ticket krijg je toegang tot beide programma's, en de prijs is voor beide opties €28. Als je van plan bent om de Talk bij te wonen, raden we aan om tickets voor dit programma aan te schaffen, zodat we het aantal verwachte bezoekers kunnen inschatten.

Kijk voor het volledige festivalprogramma, wat in totaal bestaat uit tientallen evenementen op locaties als het Eye Filmmuseum, de Melkweg en Pllek, ook op de website van Africadelic.