What's on
YUNG DADA PRESS 3 mb

Yung Dada

Yung Dada

Saturday 18 May 2024

Saturday 18 May 2024

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

The Yung Dada concert is postponed to September 26, 2024. The location and times have not changed. Purchased tickets remain valid for the new date. All ticket buyers will receive an email with further details.

  • Access 18 years and over only

Yung Dada, is muzikant, producer en performer. Hij maakte zijn intrede als Drummakid in 2016. Het multitalent genoot van succes vanwege zijn drum-, producerende en uitvoerende vaardigheden. Hij dropte ook zijn eerste project 'Newk!d!nclass’. Hiermee maakte hij zijn intrede als trap artiest. Na twee jaar solo shows te hebben gedaan en de openingsact te zijn geweest voor vele artiesten zoals Twenty One Pilots, TYPHOON, voelde hij de behoefte om een stapje terug te doen. Dit zodat hij zichzelf opnieuw kon uitvinden en om terug te gaan naar zijn roots. Toen hij afrobeat zag opkomen, realiseerde hij zich dat dit de volgende logische stap was. Dit was het begin van Yung Dada. Hij bracht de single ‘Mi Amor’ uit in 2020 en deze werd lovend ontvangen.

Line-up

Bitterzoet

  • Yung Dada
Yung Dada

Yung Dada

Mi Amor

Yung Dada op Spotify

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on