What's on
Paradiso

Women in Paradise

Women in Paradise

dinsdag 8 maart 2011

dinsdag 8 maart 2011

Internationale Vrouwendag.

Line-up: Las Balkanieras, Saskia Laroo, Susan Jane, Karsu Donmez, Alissa Nicolai, Michaja Nicolai.

Vanavond draait alles in Paradiso om muziek, inspiratie, creativiteit en de kracht van de vrouw. Women in Paradise is een jaarlijks terugkerend festival op Internationale Vrouwendag. Dit jaar is het thema ‘Create your own Paradise’ en wordt Paradiso omgetoverd tot een paradijs vol spetterende acts, dialoog, muziek, cocktails en netwerkmomenten. Het festival is geen politiek of activistisch statement, maar een inspirerende viering van vrouwelijke kracht. Ambassadeur Eric van Tijn opent de avond.

Een allstar-vrouwenband begeleidt bekende artiesten en nieuwe talenten (onder anderen Ellen ten Damme, Babette Labeij, Karsu Dönmez, Saskia Laroo, Roos Jonker, Eefje de Visser, Sarina Voorn en Machteld van Gelder), met verrassende acts. Vrouwelijke voorbeelden, zoals Elvira Sweet, Miryanna van Reeden en Raja Felgata worden geïnterviewd door Tanja Jess. WOMEN Inc. presenteert WOMEN Think, een inspirerend en interactief spel waarmee je kunt testen hoe dicht je bij je eigen paradijs bent.

In de kelder kun je helemaal tot jezelf komen met een shiatsu-massage. Ook is er de &V Spa&Store, gespecialiseerd in schoonheid en make-up, de lingerielijn Pleasurements en Jéh Jewels by Graziella Ferraro. Daarna kun je dansen op muziek van dj’s De Diepvriesdames. 

Women in Paradise vindt dit jaar voor de zesde keer plaats. Nieuw dit jaar is de Female Inspiration Award, die wordt uitgereikt door initiatiefneemster van Women in Paradise, Marynka Nicolai-Krylova, aan de meest inspirerende vrouw van 2011.

Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina en op onze website www.womeninparadise.nl.

Paradiso Programme

What's on