What's on
Rolling Stones Stripped

The Rolling Stones Totally Stripped

The Rolling Stones Totally Stripped

Wednesday 3 May 2023

Wednesday 3 May 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

In 1995 stonden The Rolling Stones in Paradiso. Nu 28 jaar later, als onderdeel van de 55-jarig jubileum van Paradiso, kijken we terug op dit legendarische concert van deze legendarische band. Letterlijk, want op woensdag 3 mei worden de live opnames van het Rolling Stone's concert, dat in mei 1995 plaatsvond, op het grote doek vertoond in de Grote Zaal. 

The Stones hadden in het geheim Paradiso afgehuurd om in een intieme setting hun nummers te spelen. Kleiner, ingetogener en uitgekleed waren de beroemde nummers, waardoor ze een nog grotere indruk achterlieten bij het publiek. En die beleving brengt Paradiso nu terug. 

Expositie:
The Rolling Stones – Unzipped
expositie is de eerste internationale tentoonstelling ooit over de wereldberoemde rockband. Na Londen, de Verenigde Staten en Azië gaat de expositie in vernieuwde vorm door Europa touren en opent op 30 juni in het Groninger Museum. Aan de hand van ruim 400 originele objecten uit het persoonlijke archief van de band, geeft de tentoonstelling een indrukwekkend kijkje achter de schermen. Er zijn niet alleen instrumenten en stage designs te zien, maar ook zeldzame audiofragmenten en videomateriaal, persoonlijke dagboeken, iconische kostuums, postermateriaal en albumcovers.

Line-up

Main Hall

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on