What's on
Sylvan Esso

Sylvan Esso + ferdous

Sylvan Esso + ferdous

maandag 3 juli 2023

maandag 3 juli 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Na het concert van Sylvan Esso kun nog een paar uurtjes dansen in de kelder bij dj Arnold Scheepmaker (Kiss All Hipsters)

Elektronisch popduo Sylvan Esso is niet vies van toeters en bellen. De muziek van Nick Sanborn en Amelia Meath typeert zich door het heldere stemgeluid van Meath, gelaagde elektronische synths van Sanborn en georganiseerde chaos van onder andere fietsbellen en xylofoons. Het duo omschrijft hun dynamiek als een discussie waarbij ze elkaar willen imponeren; zij wil graag aanstekelijke zang, hij wil graag onconventioneel uit de band springen. In het begin van 2022 rijdt het stel naar een huisje in Los Angeles waar ze voor het eerst in hun carrière het ene na het andere nummer opnemen. Het resultaat is 'No Rules Sandy' hun vierde album dat voelt als een nieuw begin. De nummers zijn wilder, vreemder en helderder dan voorheen en zijn volgens Meath een weergave van wie zij zijn.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Sylvan Esso
  • Ferdous
Op maandag 3 juli staat Sylvan Esso in Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Sylvan Esso

Echo Party

Op maandag 3 juli staat Sylvan Esso in Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Sylvan Esso

Numb

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on