Stevie Appleton aangepast jpg

Stevie Appleton

Stevie Appleton

dinsdag 9 oktober 2018

dinsdag 9 oktober 2018

In Paradiso

Doors: 21:30, Main programme: 22:00

Multi-instrumentalist Stevie Appleton combineert zijn liefde voor het singer-songwriter genre met zijn liefde voor elektronische/dance muziek, het resultaat is uiterst dansbare popmuziek. Appleton begon op zijn vijftiende al met het schrijven van songs en is sindsdiens niet meer gestopt. Zo ging zijn debuutsingle ‘Dirty Funk’ de wereld over toen het in 2009/2010 door SMART gebruikt werd voor een campagne van een nieuwe auto. Inmiddels is de jonge singer-songwriter dit jaar goed gestart met zijn nieuwe single ‘Supposed To Do’, volgens Appleton die ideale mix van genres. “Because Supposed To Do spans so many genres, it could be labelled as a singer-songwriter, it could be labelled as soul, it could be labelled as dance”.  

Appleton is ook zeker geen onbekende in Nederland. Hij werd uitgenodigd om een “writing camp” bij te wonen van het Nederlandse label Spinnin 'Records en kreeg na afloop meteen een aanbod om aan te blijven als songwriter. Inmiddels heeft hij samengewerkt met artiesten als CMC$, Afro Bros, Mike Williams, SICK INDIVIDUALS en de Nederlandse DJ/producer Trobi (met wie hij vorig jaar ‘Never Let You Down’ uitbracht).

View event on Facebook
Hqdefault 180503 113424

Supposed To Do

Hqdefault 180503 113424 1

Trobi feat. Stevie Appleton

Never Let You Down

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on