Sophia 12 3 colour Philip Lethen com

Sophia

Sophia

Tuesday 8 December 2020

Tuesday 8 December 2020

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

NL: dit evenement is verplaatst naar 16 mei 2021. Tickets gekocht voor de originele datum zijn ook geldig voor die datum.

ENG: this event has been postponed to May 16th, 2021. Tickets bought for the orginal date are also valid on this date.

=========

Sophia is de band rondom singer-songwriter Robin Proper-Sheppard. Voordat hij Sophia formeerde, zat hij in de band The God Machine. Toen de bassist van die groep zeer plots overleed, kwam ook aan The God Machine abrupt een einde. Robin Proper-Sheppard was van plan nooit meer muziek te maken. Enkele vrienden overtuigden Proper-Sheppard om toch weer terug de studio in te gaan en dit resulteerde in het eerste album van Sophia; ‘Fixed Water’ (1996). Beklemmende melancholieke nummers met onverwachte songstructuren en de bezwerende stem van Robin Proper-Sheppard. Een nieuw album 'Holding On / Letting Go' is onderweg.

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Sophia

Reprise

Op dinsdag 8 december geeft singer-songwriter en gitarist Sophia een concert in Bitterzoet. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Sophia

Signs

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on