What's on
Sleater Kinney 1600x1200

Sleater-Kinney + Tape Toy

Sleater-Kinney + Tape Toy

Sunday 18 August

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Ticket € 27,20

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Sleater-Kinney is een Amerikaanse rockband die in 1994 -oorspronkelijk als punkband- is ontstaan als onderdeel van de riot grrrl-beweging. Ze staan bekend om hun feministische en progressieve politiek. Op het onlangs verschenen album 'Little Rope' verandert het emotionele landschap. Het album komt voort uit de diepten van verdriet en onderzoekt thema's als verlies, transformatie en het navigeren door een eeuwige crisis, reflecterend op een plotselinge persoonlijke tragedie van Carrie Brownstein. In samenwerking met producer John Congleton maakt de band verfijnde, emotioneel gelaagde arrangementen. De zang van Corin Tucker varieert van gecomponeerd tot rauw, wat in het nummer 'Untidy Creature' tot een hoogtepunt komt. ‘Little Rope’ getuigt van veerkracht en eerlijkheid te midden van een aangrijpend hoofdstuk in de legendarische carrière van Sleater-Kinney.

Support: Tape Toy

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Sleater-Kinney
  • Tape Toy
Accept the preferences cookies to view the video.

GRATIS MET INDIESTADPAS

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on