What's on
Sean Koch

Sean Koch + Felipe Baldomir

Sean Koch + Felipe Baldomir

vrijdag 14 oktober 2022

vrijdag 14 oktober 2022

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Sean Koch groeide op in een klein stadje nabij Kaapstad, waarna hij verhuisde naar Duitsland om zich meer op zijn muziek te storten. Zijn muziek wordt getypeerd door zonnige en easy surf vibes die hij aan zijn geboorteland te danken heeft. Zijn eerste EP, 'Natural Projection', dat hij met zijn vrienden Shaun Cloete en Ross Hillier produceerde verscheen in 2016. Als trio tourden ze door Europa en stonden ze in het voorprogramma van o.a. Jeremy Loops en Will and The People. Dat de natuur een belangrijke inspiratiebron voor Seans vrolijke muziek is moge duidelijk zijn. Toch kan ook hij het niet laten zijn zorgen te uiten in het nummer 'Dear Shell', waarin hij zijn doorgaans feel-good vibe verwisseld voor een serieus nummer met een aanklacht tegen het bedrijf. 
De afgelopen twee jaar bracht Sean voornamelijk thuis in Kaapstad door. Hier produceerde hij zijn nieuwe EP vanuit zijn lounge. Deze EP met daarop vijf singles, voelt als een nostalgische road-trip waarin Sean naast je zijn leven bezingt en je zodoende meeneemt in zijn herinneringen.

Support: Felipe Baldomir

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Sean Koch
Hqdefault 220114 171600

Sean Koch - Frequency

Hqdefault 220114 171715

Sean Koch - Dear Shell

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on