What's on
Rawroets v2 9 mb

Roets

Roets

zaterdag 24 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00, Main programme: 20:00

Roets, geboren als Cyrano Kout, is een Nederlandse artiest met een unieke sound. Hij begon op jonge leeftijd al met het spelen van piano en het bekijken van videoclips op The Box, waar hij zijn passie voor muziek ontwikkelde. Zijn moeder stimuleerde zijn muzikale ontwikkeling door hem wekelijks een nieuwe single te geven.

Inmiddels heeft Roets zich ontwikkeld tot een veelzijdige artiest met een uitzonderlijk gevoel voor melodie en meeslepende muzikale producties. Hij tekende bij Couture33, het platenlabel van Winne, en werkte samen met bekende Nederlandse artiesten als S10, Kevin en Adje. Roets bracht in 2020 zijn laatste EP 'Dromen in Kleur' uit, die lovende recensies ontving. Hij was te zien op Noorderslag, het tv programma Muziekstad en stond in het voorprogramma van The Opposites.

Roets staat bekend om zijn persoonlijke lyrics, waarin hij moeiteloos schakelt tussen rauwe woorden en hoopvolle en filosofische lines. Zijn muziek is een combinatie van verschillende genres, waaronder hiphop, r&b en soul.

Line-up

Upstairs Room

  • Roets
Roets

Roets

Niks Te Maken

Roets op Spotify

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on