What's on
Ohsees web

Oh Sees + Froth

Oh Sees + Froth

zaterdag 7 september 2019

zaterdag 7 september 2019

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

De hoeveelheid bands, platen en producties die John Dwyer op zijn kerfstok heeft staan neemt mythische vormen aan. Absolute paradepaard is en blijft toch wel 'zijn' Oh Sees. Een ontembare garagerock-machine die meestal met twee drummers, een basgitarist en een manische Dwyer op gitaar opereert. Sinds de oprichting in 1997 in San Francisco worden er meer dan twintig albums uitgebracht en vinden er ontelbare tours plaats die net zo goed aftandse kraakpanden als de grootste festivals aandoen. Het laatste wapenfeit is het vorig jaar verschenen 'Smote Reverser', maar de kans is groot dat er voor dit concert in Paradiso nieuw materiaal verschenen is.

Voorprogramma: Froth

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Osees
  • Froth
Web floor

Limited RISO print verkrijgbaar

Je kunt nu alvast deze exclusieve concertposter van Floor van het Nederend bestellen om direct na het concert bij Paradiso op te halen. Er zijn slechts 40 RISO posters gedrukt. Een print kost 10 euro en je moet in het bezit zijn van een ticket voor het concert om deze op zaterdag 7 september op te halen. 

Afterparty in Paradiso

Direct na het concert kun zowel in de grote zaal, als in de kelder van Paradiso terecht voor een afterparty. Onder de noemer Dungeons and Dragons draait het dj-team van Black Currant en Volcano Boys de meest obscure garagerock, postpunk en wave in de kelder. In de grote zaal kun je ook blijven dansen tijdens de indie, electro, hiphop en pop clubnacht Kiss All Hipsters. 

Op zaterdag 7 september geeft Oh Sees een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Oh Sees

Overthrown

Op zaterdag 7 september geeft Oh Sees een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Thee Oh Sees

Live at KEXP

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on