What's on
O

O.

dinsdag 24 september

In Doka

Doors: 19:30, Main programme: 20:00

Including day membership

Het Londonse O. is een duo bestaande uit baritonsaxofonist Joe Henwood en drummer Tash Keary. Samen maken ze ingewikkelde jazzlijnen, sludgy doom metal en instrumentalen met een hoog octaangehalte. Hun debuut-EP 'SLICE' werd enthousiast ontvangen door onder meer DIY, NME, Dork en Rough Trade. Hun nieuwste single 'Green Shirt' borduurt rustig verder op het constant evoluerende, epifanische geluid van de twee. Zo omschrijft de band de single zelf als ''a short rock/metal rinse out'' en vertellen ze vervolgens dat het vernoemd is naar Tash's favoriete overhemd, welke een aantal keer kwijtraakte en vervolgens is opgegeten door een hond. Voor wie de muziek van O. reeds kent, klinkt zo'n verhaal niet als een verrassing in de oren.

View event on Facebook

Line-up

Other location

  • O.
O. - Green Shirt

O. - Green Shirt

O. op Spotify

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

How to get to Doka

Doka is te vinden in de kelder van het gebouw van het Volkshotel aan de Wibautstraat 150. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer, het meest nabij gelegen treinstation is Amsterdam Amstel.

Paradiso Programme

What's on