Presspic 1 mb

Nana Fofie + Melissa Lopes

Nana Fofie + Melissa Lopes

donderdag 21 september 2023

donderdag 21 september 2023

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Let op: deze show is vervroegd.
Nana Fofie zal twee dagen later, op zaterdag 23 september 2023, ook optreden tijdens SUPAFLY FESTIVAL in Paard.

Nana Fofie is een singer-songwriter van Ghanese afkomst. Vanuit huis heeft ze haar muzikaliteit meegekregen. Haar vader was naast zakenman ook zanger die de familie de verschillende kanten van muziek liet horen. Van reggae tot traditionele Ghanese muziek en r&b. Samen met haar broers en zus begon Fofie al op jonge leeftijd met het schrijven en spelen van muziek.

Nana's eerste video was de 'Mad over You Mashup' die veel populariteit verwierf met meer dan zeven miljoen views op YouTube.

In het voorjaar van 2018 bracht ze de singles 'Odo', 'Bebe' en 'International' uit. Het succes van deze singles resulteerde in de release van haar debuut EP 'RNBW'. Met populaire tracks als 'Sa Na Me Pe', 'Désolé' en 'Afterparty'.

In 2019 opende Nana Fofie voor Nicki Minaj tijdens haar wereldtournee. In maart 2023 tekende ze bij haar label. Deze zomer brengt zij haar nieuwe EP 'Life Is Better Now' uit.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Nana Fofie

CreativeByNature

Deze show is in samenwerking met CreativeByNature. Klik de link hieronder om je in te lezen over Nana Fofie.

Nana Fofie

Nana Fofie

Selling Dreams

Nana Fofie op Spotify

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on