What's on
Naika Press Image mb

Naïka

Naïka

Thursday 28 March 2024

Thursday 28 March 2024

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

It is also possible to buy VIP Upgrades for the Naïka concert. More information regarding VIP Upgrades can be found at the bottom of the page. The VIP Upgrade will go on sale on Thursday, February 15, at 10:00h.

Please note: a ticket for the show is not included.

Naïka is een singer-songwriter uit Miami, Florida. Ze is opgegroeid met verschillende culturen, waaronder de Franse, Caribische, Afrikaanse en Zuid-Pacifische. Deze hebben haar muzikale en persoonlijke ontwikkeling beïnvloed. Haar muziek combineert invloeden uit de Westerse pop en r&b met elementen die haar roots en opvoeding weerspiegelen. Ze schrijft haar teksten in verschillende talen, waaronder Engels, Frans en Haïtiaans Creools.

Haar hitsingle 'Sauce' uit 2021 was te horen in de wereldwijde Apple iPhone-campagne en kreeg al snel bekendheid na de première tijdens de Grammy Awards van 2021 en tijdens het NCAA March Madness-seizoen.

Onlangs heeft Naïka het nummer en de videoclip ‘My Body, My Choice’ uitgebracht als reactie op de vernietiging van Roe v Wade. De teaser voor het nummer op TikTok kreeg binnen enkele dagen bijna twee miljoen views. Dit nummer volgt haar hitsingle ‘H20’ op die uitkwam in de zomer van 2022.

Line-up

Bitterzoet

  • Naïka

Naïka VIP Upgrade

Voor het concert van Naïka in Bitterzoet zijn er vanaf 15 februari om 10:00 uur VIP Upgrades te koop. Deze upgrade is alleen geldig in combinatie met een normaal toegangsticket voor het concert. De inhoud van de VIP upgrade bestaat uit:

1. Personal Meet & Greet

2. VIP laminate

3. Signed poster

Let op: Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering van de Naïka VIP Upgrade. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de artiest en het team van de artiest.

Naika

Naika

Accept the preferences cookies to view the video.

Naïka op Spotify

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on