What's on
Nagasaki Swim 4 Credits Cheong Park web

Nagasaki Swim

Nagasaki Swim

maandag 23 mei 2022

maandag 23 mei 2022

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00, Main programme: 19:30

Al zijn hele leven voelt Jasper Boogaard zich thuis in Rotterdam. Zijn muzikale gelijken moet hij echter elders zoeken – in Philadelphia om precies te zijn, de stad van bands als Hop Along, Alex G en
Algernon Cadwallader. De tijd die Boogaard daar tijdens een stage in een opnamestudio doorbrengt en de heimwee die hij voelt bij thuiskomst, leggen de basis voor zijn band Nagasaki Swim.

Het debuut 'The Mirror' maakt hij in zijn thuisstudio met behulp van enkele muzikale vrienden. Zijn voorliefde voor folk en country, ambient en field recordings komen samen op een plaat vol dromerige melodieën en melancholische meezingrefreintjes. De band die hij om zich heen verzamelde om de liedjes tot leven te brengen (Jim Luijten, Jasper Werij, Kat Kalkman) maakte al vele vlieguren in de Rotterdamse scene.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Nagasaki Swim

Paradiso Vinyl Club

Tijdens dit concert zal de single ‘The Weight pt. 2 / Eternal’ van Nagasaki Swim worden gepresenteerd. Deze exclusieve vinylsingle komt tevens uit op Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso dat opkomend Nederlands talent steunt. Leden van Paradiso Vinyl Club kunnen gratis met een vriend(in) naar deze releaseshow. Ben jij lid en wil je hierbij zijn? Stuur een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Nagasaki Swim’ en of je in je eentje komt of met een +1. Let op! De gastenlijst is beperkt. Lid worden van de Paradiso Vinyl Club? Klik hier.

Hqdefault 220210 091747

Nagasaki Swim

The Water

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on