Jakub Koumar 2 website

Mahler 4 in Paradiso

Mahler 4 in Paradiso

zondag 17 mei 2020

zondag 17 mei 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 13:00, Main programme: 13:30

  • Program is seated only

(English info below)

Nederlands:
Het concert Mahler 4 in Paradiso is afgelast, wegens de maatregelen rondom het indammen van het coronavirus.
Gezien de omvang van het programma van Paradiso kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer alle details duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zullen ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.

Meer informatie: https://www.paradiso.nl/nl/nie...

English:
The Mahler 4 in Paradiso concert is cancelled, due to the restrictions in order to help prevent the spread of the COVID-19 virus.
Due to the extensive amount of events in Paradiso, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When more details are known, information will be sent by email to all ticket holders.

More info: https://www.paradiso.nl/en/new...

=============

Muziek en natuur komen samen bij Mahler. Dat is ook het geval bij het Engelse Orchestra for the Earth. Duurzaamheid en het beschermen van het milieu is de raison d’être van dit jonge orkest, bestaande uit muzikale talenten uit het Verenigd Koninkrijk. Zo plant het een boom voor iedere verkochte kaart. In het afsluitende weekend van het Mahler Festival 2020 speelt het Orchestra for the Earth eigentijds repertoire. Ook klinkt een speciale, eigen versie van Mahlers Vierde symfonie.

Orchestra for the Earth
John Warner, dirigent
Gabriella Noble, mezzosopraan

KNUSSEN - Ophelia Dances, Book 1
ABRAHAMSEN - Liebeslied
SEBASTIAN BLACK - New work for mezzo-soprano and ensemble
Commissioned by William L. and Pamela S. Richter, Santa Cruz, California, for Mahler Foundation.
MAHLER - Symphony No. 4 (arr. for chamber orchestra by John Warner)


In 2020, honderd jaar na het eerste Mahler Feest, vindt in Het Concertgebouw opnieuw een groots Mahler Festival plaats. In tien dagen tijd komen de beste solisten en orkesten, waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest, de New York Philharmonic, de Wiener Philharmoniker en de Berliner Philharmoniker, naar Amsterdam om Mahlers symfonische werken te spelen. Naast de concerten in de Grote Zaal staan in de Kleine Zaal liederen en kamermuziek van Mahler op het programma. Niet alleen in Het Concertgebouw, maar ook daarbuiten in een speciaal te bouwen Mahler Paviljoen op het Museumplein kunnen nog meer mensen delen in de schoonheid van Mahlers muziek. Ook Paradiso sluit aan bij het Mahler Festival en brengt op zondag 17 mei Orchestra for the Earth, in samenwerking met Het Concertgebouw.


Dit concert wordt mede mogelijk door Mahler Foundation.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on