What's on
Mabelbasın5buyuk website

Mabel Matiz

Mabel Matiz

Saturday 5 May 2018

Saturday 5 May 2018

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

De populaire Turkse zanger Mabel Matiz is niet de man die zich laat beperken door gevestigde opvattingen. Hij staat bekend om zijn wonderlijke stem, zijn mooie luisterliedjes met bijzondere melodieën en zijn inzet voor de mensenrechten en LGBT campagne in Turkije.

De singer-songwriter werd in 2008 ontdekt, twee jaar later volgde debuutalbum ‘Sahne’.  Album ‘Yaşım Çocuk’ (2013) bevat een cover van Yildiz Tilbe’s populaire ‘Aşk Yok Olmaktır’. In hetzelfde jaar presenteerde Mabel Matiz een Aysel Gürel tribute album en werd
bekend met een cover van ‘Sultan Süleyman’, een nummer van Sezen Aksu. In het voorjaar van 2015 verscheen album ‘Gök Nerede’, met onder meer de gelijknamige hit en de succesvolle singles ‘Gel’ en ‘Sarışın’. Het vierde studioalbum ‘Maya’ is in de maak, geheel geproduceerd door Matiz zelf. De eerste singles zijn frisse pop hits, waar ook invloeden van elektronica en folk in terug te horen zijn. 

Programma van Mystiek Productions in samenwerking met Stichting Pera en Paradiso.

View event on Facebook

Line-up

Club

    Mabel Matiz - Öyle Kolaysa

    Mabel Matiz - Öyle Kolaysa

    Mabel Matiz - Ya Bu Ä°ÅŸler Ne

    Mabel Matiz - Ya Bu Ä°ÅŸler Ne

    Mabel Matiz - Gel

    Mabel Matiz - Gel

    How to get to Tolhuistuin

    Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

    Paradiso Programme

    What's on