What's on
Leafs Persfoto 1 Steffie Lahaye

Leafs + Individuals

Leafs + Individuals

donderdag 1 maart 2018

donderdag 1 maart 2018

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Support: 18:00, Main programme: 21:00

Met 16 herfsten op zak is Leafs de jongst getekende artiest op Noah's Ark ooit. Na het zien van zijn video 'Race' neemt Noah's Ark producer Ramiks de rapper uit Almere onder zijn hoede, wat het startsein markeert van een muzikaal en vriendschappelijk samenwerkingsverband.
 
In mei 2017 verschijnt "FEALS", Leafs' volledig door Ramiks geproduceerde debuut EP met daarop het ultiem meezingbare 'Alright'. Eind 2017 volgt een tweede EP: "Adventures", met daarop o.a. de singles 'Mikado' en 'Mamacita'. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is "altijd blijven flexen". Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore breng, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Leafs
  • Individuals
Leafs thumb

Mamacita

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on