What's on
Jungle LR

Jungle + Priya Ragu

Jungle + Priya Ragu

Thursday 26 May 2022

Thursday 26 May 2022

Doors: 18:30, Support: 18:00, Main programme: 21:00

Please note: this is the rescheduled and merged concert of the three Jungle shows at Paradiso on Monday January 31, Tuesday February 1 and Wednesday February 2, 2022. Tickets purchased for all three of these dates are also valid for the rescheduled concert at AFAS Live. Ticket buyers will receive an email with more information.

Op donderdag 26 mei 2022 geeft het Britse elektronische neo-soulduo Jungle een liveshow in AFAS Live in Amsterdam. Het concert wordt gepresenteerd door Paradiso in samenwerking met MOJO. 

Jungle werd in 2013 opgericht door producers-duo en jeugdvrienden Tom McFarland en Josh Lloyd-Watson uit Londen. Een jaar later volgde de release van hun gelijknamige debuutalbum en brak de band vrijwel direct wereldwijd door met hits als ‘The Heat’ en ‘Busy Earning’. Jungle maakt broeierige elektronische neo-soul, sterk geïnspireerd door disco en funk uit de jaren ’70. 

Loving in Stereo
In augustus 2021 bracht Jungle hun goed ontvangen derde studioalbum 'Loving in Stereo' uit. Zo schreef de Volkskrant: 'Jungle maakt de mooiste zomerplaat van het jaar, met disco en soul in sepiakleuren én onverbiddelijke vloervullers (★★★★☆)'.

Uitgestelde tour
In januari en februari 2022 zou Jungle eigenlijk drie uitverkochte shows geven in Paradiso. Vanwege de aanhoudende onzekere situatie rondom het coronavirus is de volledige Europese tour verplaatst naar mei en zijn de drie dagen in Paradiso samengevoegd tot één concert wat plaatsvindt op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) in AFAS Live, Amsterdam. 

Support act: Priya Ragu

View event on Facebook

Line-up

Other location

  • Jungle

Let op: tassenbeleid

Het is niet toegestaan om grote tassen mee te nemen naar het concert van Jungle in AFAS Live. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Via deze website is meer informatie te vinden over welke voorwerpen je wel of niet mee naar binnen mag nemen.

Het is niet mogelijk om grote tassen binnen het pand bij de garderobe of in een kluisje op te bergen. We raden je dan ook aan om deze thuis te laten. Hou daarnaast rekening met de toegangscontrole; kom s.v.p. op tijd. 

Tijdschema

Het tijdschema is bekend:

18:30 uur - Deuren open
20:00 uur - Priya Ragu
21:00 uur - Jungle
22:30 uur - Verwacht einde concert

Let op: deze tijden zijn onder voorbehoud. 

Jungle - Keep Moving

Jungle

Keep Moving

Paradiso Programme

What's on