Isaiah

Isaiah Rashad + ARDN

Isaiah Rashad + ARDN

vrijdag 10 maart 2023

vrijdag 10 maart 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Isaiah Rashad McClain is waarschijnlijk een van de enige rappers waarvan je ooit zult horen dat die uit Chattanooga, Tenessee komt. Ooit was het zijn droom om predikant te worden, totdat een plaat van OutKast's ATLiens van zijn stiefbroer hem van gedachte deed veranderen. Het lid van Kendrick Lamar's Top Dag Entertainment maakte al indruk met zijn EP 'Cilvia Demo' in 2014, maar na de release van debuutalbum 'The Sun's Tirade' in 2016 snakte fans naar meer.

Vier jaar later en na een periode van drugs- en alcoholrehabilitatie, bracht Rashad in 2021 zijn comebackalbum 'The House Is Burning' uit. Op dit project keert de rapper terug met een nieuwgevonden levensbalans in de vorm van een collage van r&b, jazz, southern rap en kalme bars vol zelfreflectie over de worstelingen tijdens zijn afwezigheid.

Support: ARDN

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Isaiah Rashad
  • ARDN

Isaiah Rashad VIP Upgrade

Voor het concert van Isaiah Rashad in Paradiso zijn er vanaf 21 oktober om 10 uur VIP upgrades te koop vanaf €137. Deze upgrades zijn alleen geldig in combinatie met een normaal toegangsticket voor het concert. De inhoud van de VIP upgrade bestaat uit:

1.      VIP Early entry into the venue
2.      VIP Access to an intimate preshow soundcheck with Isaiah
3.      Group photo in front of the stage
4.      Specially designed Isaiah Rashad x TDE tour shirt
5.      Limited Edition trinket
6.      Official VIP Soundcheck laminate
7.      Limited availability 

Let op: Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering van de Isaiah Rashad VIP Upgrade. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de artiest en het team van de artiest. 

Isaiah Rashad

Isaiah Rashad

Headshots

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on