What's on
GANZ Hucci 30mrt San Holo after

Hucci + GANZ + more

Hucci + GANZ + more

Saturday 30 March 2019

Saturday 30 March 2019

In Paradiso - Basement

Doors: 22:00, Doors close: 04:00, Main programme: 22:00

  • Access 18 years and over only

GANZ
Jordy Saämena, beter bekend als GANZ, is als producer/dj een klasse apart. Al van jongs af aan werkt hij aan zijn fijne mix van hiphop en elektronische trap beats. Hij stond een aantal jaar geleden in Paradiso Noord tijdens zijn eigen avond en buiten de Nederlandse landsgrenzen gaat hij al geruime tijd als een speer.

Hucci
Het komt niet vaak voor dat je muziek als melancholisch, duister en tegelijkertijd dansbaar omschrijft - maar het is precies datgene wat het 21-jarige wonderkind Hucci heeft gecreëerd. De opkomende Nieuw-Zeelander die tegenwoordig in Engeland woont heeft zijn plek in de trap scene geclaimd en is het gezicht van een nieuwe lichting producers/dj's.

View event on Facebook

Line-up

Basement

  • GANZ
  • Hucci

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on