245082291 10160220517028338 2774605782333333809 n

Henry Rollins - Good To See You 2023

Henry Rollins - Good To See You 2023

Sunday 19 March 2023

Sunday 19 March 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Tickets for this show will be send out two days before the event via e-mail. 

  • Program is half seated, half standing

Bij het beschrijven van Henry Rollins is de neiging om zoveel mogelijk labels in een enkele zin te persen. "Rollins is veel dingen", zegt The Washington Post, "biechtvader, provocateur, humorist soms zelfs motiverende spreker". Als Henry Rollins tot een enkel woord kon worden teruggebracht, zou dat woord ongetwijfeld 'workaholic' zijn. Als hij niet op reis is, houdt de artiest het liefst een meedogenloos schema vol met werk, met optredens als acteur, auteur, DJ, voice-over artiest en tv-presentator om maar een paar van de rollen te noemen die zijn agenda vol houden. Rollins heeft de wereld rondgereisd als een spoken word-artiest, als frontman van zowel Rollins Band als Black Flag en als een eenzame reiziger met onverzadigbare nieuwsgierigheid, waarbij hij de voorkeur geeft aan plaatsen zonder wegen in plaatsen zoals Nepal, Sri Lanka, Siberië, Noord-Korea, Zuid-Soedan en Iran. 

Henry Rollins ervaringen komen naar voren in zijn spoken word-shows die als intensief te bestempelen zijn. Tijdens deze 'Good To See You'-tour kijkt hij terug naar de gebeurtenissen na zijn vorige tour en de opkomst van corona. De show zou oorspronkelijk plaatsvinden in 2022 maar moest helaas worden geannuleerd vanwege covid. Het is voor Henry Rollins, net als voor vele anderen, een interessante tijd geweest, en daarover heeft de Amerikaan een aantal mooie verhalen te vertellen.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Henry Rollins

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on