What's on
33745982 976465275867589 6302137862838026240 o

Gorillaz Fan Party + Fuck Forever

Gorillaz Fan Party + Fuck Forever

Thursday 14 June 2018

Thursday 14 June 2018

In Paradiso - Basement

Doors: 21:30, Doors close: 05:00, Main programme: 21:45

Met Facebook-korting 3 euro
Gratis entree op vertoon van je collegekaart én Paradiso studentenpas

De Gorillaz Party van We Speak Music is dé plek voor fans van de beste virtuele band ter wereld om te genieten van hun gezamenlijke passie. We nodigen sprekers uit die komen praten over 2D en co, organiseren een popquiz waarbij vette Gorillaz-prijzen zijn te winnen en vervolgens dansen we de nacht weg met het DJ-team van Fuck Forever.

Ben je klaar voor dit Feel Good feestje? 💃Het verhaal van Gorillaz is er één van een stel ongeregelde animatiefiguren (2D! Murdoc Niccals! Noodle! Russel Hobbs!) dat het samen trapte tot een van de meest innovatieve groepen ooit. Nou ja, misschien hadden geestelijk vaders Damon Albarn en Jamie Hewlett er ook iets mee te maken. In ieder geval werd het resultaat een pallet met kneiters van meezingers ('Clint Eastwood', 'DARE', 'On Melancholy Hill') en monsterachtige verkoopcijfers. 

Met een gloednieuw album (The Now Now, 29 juni) en headline performances op Lowlands en Sziget op komst, is het hoog tijd om Gorillaz in het ☀️ te zetten. Dat doen we op 14 juni in de kelder van Paradiso! 

View event on Facebook

Line-up

Basement

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on