What's on
GDC Eindshow 2022 CMS

Global Dance Center X Mumego 2022

Global Dance Center X Mumego 2022

Sunday 17 July 2022

Sunday 17 July 2022

In Paradiso - Main Hall

Doors: 12:00, Main programme: 13:00

De ticketverkoop loopt via Global Dance Centre

Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd. Opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld. Vanuit alle uithoeken van het land komen dansers naar GDC. GDC is een begrip geworden in de Nederlandse dansscene en een broedplaats voor talentontwikkeling

Een eindshow die de toekomst van Global Dance Centre x MUMEGO presenteert. Dans en muzikale optredens zetten op deze dag de toon in een live concert setting. Versterkt door een adembenemende lichtshow en performances van hoog niveau, laten talenten van Global Dance Centre x MUMEGO zien dat ze entertainers in hart en nieren zijn.

Line-up

Main Hall

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on