What's on
GINGE door Ashwin Somer web

Ginge

Friday 22 November

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00, Main programme: 20:00

Ticket € 14,50

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Singer-songwriter GINGE uit Leeuwarden, haalt haar inspiratie uit artiesten als Joy Crookes en Snoh Aalagra. In haar muziek zijn dan ook sporen terug te vinden van genres als r&b, jazz, neo-soul en pop. Haar debuut-EP 'Belly' was een zielvolle verkenning, een reis geleid door intuïtie en buikgevoelens. Toen kwam haar debuutalbum 'Bummer', een sonisch tegengif voor collectieve duisternis, een baken van optimisme dat luisteraars aanspoorde avontuur en hedonisme te omarmen. Begin 2024 sloeg ze de handen ineen met .multibeat en bracht ze hiermee onder andere de single ‘Cold Nights’ uit.

Na optredens op festivals zoals Into The Great Wide Open, ESNS en MS Dockville komt ze dit jaar met haar debuutalbum 'Playing Around'. Terwijl ze zich voorbereidt op haar volgende project en haar optreden in de Bovenzaal van Paradiso op 22 november, houdt GINGE ons in spanning en belooft ze een fusie van alles wat ze tot nu toe heeft laten zien - een heerlijke verrassing die staat te gebeuren.

Line-up

Upstairs Room

  • GINGE
GINGE

GINGE

Sololove

Accept the preferences cookies to view the video.

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on