What's on
Gallowstreet website

Gallowstreet

Gallowstreet

Friday 24 September 2021

Friday 24 September 2021

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

This program has been moved to November 25, 2021. Ticket buyers will receive an email with more information.

Met de albums ‘Battleplan’ en ‘Hot Lava Sex Machine’ heeft de Amsterdamse brassband Gallowstreet zich geprofileerd als een band die een eigenzinnige interpretatie geeft van wat je met blaasinstrumenten kan doen en een tour de force levert bij haar liveshows. Met hun derde album ‘Our Dear Metropolis’, dat eind maart 2020 uitkwam, neemt de band de rol in van een instrumentale verhalenverteller en koppelt het geluid dat ze naar vele festivals heeft gebracht aan trance, hiphop en big-band swing, om zo een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten. Met een zelfgebouwde repetitieruimte die ze delen met de collega’s en vrienden van Jungle by Night is Gallowstreet doordrongen van een DIY-mentaliteit, wars van conventie en vol vernieuwingsdrang.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Gallowstreet
Hqdefault 210510 230215

Gallowstreet

Magnum Epos

Accept the preferences cookies to view the video.

Ticket to the Tropics-pas 2020

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2020. 

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 10 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2020. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Vanwege corona is de pas geldig t/m 31 december 2021.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on