What's on
Elmer cropped

Elmer

zondag 29 december

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 18:30, Main programme: 20:30

Ticket € 25,50

For members

Price including € 3,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 3,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Purchased tickets are available to download two days prior to the event via your Paradiso account or email confirmation.

Tickets will be available two days prior to the event via your account.

Op zondag 29 december 2024 staat de onconventionele Amsterdamse rapper en producer Elmer met haar ‘ELMER’S OLD AND NEW SPEKTAKEL FESTIVAL!’ in de Grote Zaal van Paradiso. Het wordt haar grootste eigen concert tot nu toe.  

Elmer is het pseudoniem van Merel Pauw, een rapper en producer uit Amsterdam die haar liefde voor hiphop combineert met provocatieve rauwheid en theater. Haar muziek wordt naar eigen zeggen geïnspireerd door electro-funk en artiesten als Peaches, Mr. Oizo en de Jeugd van Tegenwoordig. Elmer snijdt thema’s aan als bindingsangst, zelfhaat en de hypocrisie van de linkse mens, altijd in combinatie met humor, zelfspot en ranzige lyrics.

2023 was het jaar van Elmer: zo won ze Paradiso’s talentcompetitie de Zonneprijs, deed ze mee aan de Slimste Mens en stond ze op de voorpagina van Volkskrant Magazine. Haar populariteit groeide explosief; zo gaf ze aan het begin van het jaar een concert in Doka voor 150 bezoekers, gaf ze in de zomer shows op Lowlands en Pukkelpop en stond gaf ze in het najaar een stijf uitverkochte show in Tolhuistuin voor 550 fans.

ELMERS' OLD AND NEW SPEKTAKEL FESTIVAL!
De show in Paradiso in 2024 draagt de naam ‘ELMER’S OLD AND NEW SPEKTAKEL FESTIVAL!’. Elmer: ‘Het wordt een spectaculair space-feest in de grote zaal van Paradiso, van je favoriete fucking loser Elmer. Staan er fantastische artiesten op de line-up? Zeker. Gaan Elmer en DJ hond Skipper optreden? Yes. Is er een zwembad? We zijn nog bezig met de vergunningen. Kom met ons het nieuwe jaar inluiden. In een raket’.

Posterdesign: Wannes Cools (@wannes.cools)

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Elmer
Elmer website 2
Elmer

Elmer

Laserfocus (ft. Le Motat)

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on