What's on
Paradiso

Dondergrondse hosted by The Daily Indie - Live: Tubelight, Douvle Veterans, Krach (DJ-set)

Dondergrondse hosted by The Daily Indie - Live: Tubelight, Douvle Veterans, Krach (DJ-set)

donderdag 20 maart 2014

donderdag 20 maart 2014

Meld je op Facebook aan voor de gastenlijst door even op het bericht te reageren dat bovenaan staat: https://www.facebook.com/events/832598550088511

Line-up:

22:30 Tubelight (live)

23:30 Double Veterans (live)

00:15 Krach (dj-set)

02:00 The Daily Indie dj-team.

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting, maak ondertussen je eigen DIY fotoreportage met onze wegwerpcamera’s en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht.


Tubelight

In 2012 stond de band al in de finale van Humo’s Rock Rally, een bijzonder goede graadmeter voor de kwaliteit van Belgische bands. Inmiddels is er met het fuzzy ‘Coming After You’ ook een bijzonder sterke en vooral catchy single uitgekomen. In België dus al lekker aan de gang, maar ook Nederland moet eraan geloven, zo gaat de band mee als support tijdens wat Nederlandse shows van Customs. Maar zeker niet voordat ze eerst op ons feestje hebben gespeeld in Paradiso. This is going to be groovy. Kijk trouwens uit voordat je hieronder op play klikt, hij blijft de rest van de week in je hoofd hangen. Niet dat het erg is. I’m just sayin’.Double Veterans

“Wàt was dat?!,” dachten we toen we bij de Mozes & The Firstborn homecoming-show Double Veterans aan het werk zagen. Twee gitaren en een drumkit, meer hebben deze drie gasten uit de buurt van Antwerpen niet nodig voor een pot furieuze, psychedelische garagerock. Het loopt dan ook lekker over de grens. Hoog tijd om dat als de sodemieter naar Paradiso te halen, dit willen we niet voor onszelf houden! Wow, fuckin’ wow!Krach (dj-set)

Tijd vliegt, het is nu drie jaar geleden dat Krach met hun titelloze debuutalbum de muziekwereld in werd geknald. De mix tussen groovende rock en scherpe elektronica was misschien wel de meest geslaagde cross-over tussen die twee genres die ooit in ons kikkerlandje geproduceerd was. Weten we het nog?! Ja? Mooi! Die gasten komen namelijk binnenkort met een nieuwe plaat en die staat verdomme weer als een strak gemetseld huis. Maar omdat de heren niet alleen muziek kunnen maken, maar ook een potje kunnen DJ’en, dat gaan ze 20 maart laten zien. Volgens eigen zeggen gaan de heren “alleen maar obscure techno uit ’99″ draaien. Dat belooft wat! En dan draait The Daily Indie tijdens zijn dj-set wel die ongelooflijk lekkere, nieuwe single die je hieronder vindt.Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

What's on