What's on
Dekiesmannen

De Grote Europashow met de Kiesmannen

De Grote Europashow met de Kiesmannen

Monday 11 February 2019

Monday 11 February 2019

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:30, Main programme: 20:00

  • Program is seated only

De Britten gaan weg. De Italianen willen alleen maar spenden. De Hongaren en Polen breken de rechtsstaat af. En Macron en Merkel willen meer meer meer EU.

Ooit stond de EU voor vrede en veiligheid; maar nu?

Heb jij nog enig idee welke kant we op (moeten) gaan? Of heb je eigenlijk geen idee hoe het allemaal in elkaar zit? Ontdek op deze avond de mening waarvan jij niet wist dat je ‘m had!

Stap samen met de Kiesmannen het Europese experiment in, ontrafel het Europese verhaal en verken welke kant het op moet met dit enorme project dat geen duidelijke richting lijkt te hebben.

Tijdens een interactieve show loodsen de Kiesmannen je door de Brusselse jungle. Waarom bestaat de EU? Wat is er aan de hand? Hoe werkt de EU? En waar gaat het heen met Europa? Aan de hand van de meest relevante tot de meest ludieke vragen over Europa presenteren de Kiesmannen wederom een interactieve show vol verrassingen.

De Kiesmannen zijn drie Amsterdamse vrienden (Dylan Ahern, Floris Rijssenbeek & Jochem Jordaan). Eerder organiseerden ze uitverkochte politieke shows in Paradiso, Pakhuis de Zwijger, het Bijlmer Parktheater en de Stadsschouwburg Groningen.

*** Lancering Campagne #ProveThemWrong ***
Tijdens de vorige Europese verkiezingen van 2015 ging maar 18% van de jongeren stemmen. Dat moet dit jaar anders. We horen van alle kanten dat jongeren zich niet bezighouden met de toekomst van Europa. Let’s Prove Them Wrong.

Op 11 februari lanceren de Kiesmannen tijdens de Europashow de landelijke campagne #ProveThemWrong samen met diverse partners, waaronder Are We Europe, VoxPop Foundation, ODB, Paradiso en vele anderen.

***Europese After***
We kunnen de Europashow niet voorbij laten gaan zonder een Europees Feestje in de kelder van Paradiso. Lekker dansen en napraten op Europese tunes tot in de late uurtjes. Cancel je dinsdagochtend maar vast.

Gesteund door: ikstemdezekeer.eu

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on