What's on
Cornelius september

Cornelius

dinsdag 3 september

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Ticket € 28,20

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. Hiermee kun je voor 40 euro een kalenderjaar naar geselecteerde concerten in Amsterdam. Deze is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Aanmelden gaat via de link onderaan deze pagina.

De Japanse artiest Cornelius brengt met een mix van pop en elektronische muziek videobeelden tot leven die synchroon met de muziek bewegen. In eerste instantie is Cornelius, die in het dagelijks leven als Keigo Oyamada door het leven gaat, onderdeel van popduo Flipper's Guitar dat Shibuya-kei, een microgenre in de Japanse popmuziek, maakte. Als het duo uit elkaar gaat, gaat Oyamada begin jaren 90 door als door als Cornelius. Nu, vele jaren en albums later, waarvan de laatste 'Dream in Dream' in 2023 uitkwam drukt Cornelius nog steeds zijn stempel op zowel de Japanse- als de wereldwijde muziekindustrie. Verwacht tijdens het concert gitaar, keyboard, vallende waterdruppels en vogelzang, experimentele maar ook dansbare muziek met indrukwekkende videobeelden.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Cornelius
Cornelius

Cornelius

All Things Must Pass

Accept the preferences cookies to view the video.

Topnummers van Cornelius

GRATIS MET INDIESTADPAS

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on