What's on
Cho Topbillin boeken 2017

Cho + Mael

Cho + Mael

vrijdag 31 januari 2020

vrijdag 31 januari 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 18:00, Main programme: 20:30

Direct na afloop van Cho's show kun je in de grote zaal blijven voor de clubnacht 808 met 4SHOBANGERS, Ozaï, Sandor Dayala en Jahwin. Ook is er een live-optreden van Suilju!

----

De grote zaal show van Cho verkocht binnen een uur uit en speciaal voor iedereen die er niet bij kon zijn of het nog een keer wil meemaken keert de Amsterdammer terug naar Paradiso - ditmaal op vrijdag 31 januari 2020.

Met hits als ‘Misschien Wel hè, ‘Ik Mis Je’ en ‘Popalik’ heeft Cho de afgelopen jaren een stevige basis gelegd voor zijn naam in de Nederlandse hiphop game. Het album, dat bol staat van snelle en pakkende flows, was een regelrecht succes en bleef lang in de hitlijsten staan.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Cho
  • Mael
Hqdefault 191121 172717

Cho - Popalik ft. Stefflon Don (prod. Spanker)

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on