Carly Rae Jepsen

Carly Rae Jepsen + A.ROSE + A.Rose

Carly Rae Jepsen + A.ROSE + A.Rose

Wednesday 12 February 2020

Wednesday 12 February 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets te koop voor € 141,50*. Bekijk voor de inhoud van deze pakketten de informatie onderaan deze pagina.
Er geldt een maximum van vier tickets per persoon/bestelling.
  • Limited tickets per person

Met megahit 'Call Me Maybe' van het album 'Kiss' brak Carly Rae Jepsen in 2011 in één klap door, mede dankzij Justin Bieber die de song promootte en Jepsen meenam op tour. De single stond wekenlang op nummer één en werd genomineerd voor twee Grammy's. Daaropvolgende singles als 'Good Times' (met Owl City) en 'I Really Like You' vonden ook hun weg naar miljoenen luisteraars.

Inmiddels heeft de Canadese zangeres haar vierde album 'Dedicated' uitgebracht en is ze niet meer weg te denken uit de popscene. Ook in het alternatievere circuit is ze uitgegroeid tot cultfiguur en wordt ze erg gewaardeerd. Het was daarom ook niet verwonderlijk dat het eerste Nederlandse optreden van Carly Rae Jepsen plaatsvond op Best Kept Secret, afgelopen juli. Nu komt ze met haar 'The Dedicated Tour' voor de allereerste clubshow in ons land naar de Grote Zaal van Paradiso.

Voorprogramma: A.ROSE

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Carly Rae Jepsen
  • A.ROSE

VIP Packages

Een gelimiteerd aantal VIP-tickets is beschikbaar voor dit concert voor € 143,65. Deze zijn te krijgen via de ticketknop bovenaan deze pagina en bevatten: 

  • Eén toegangsticket met early entry
  • Een groepsfoto met Carly Rae Jepsen
  • Q&A-sessie met Carly
  • Toegang tot een gedeelte van de soundcheck
  • Limited-edition gesigneerde tourposter
  • Officiële VIP-laminate
  • Mogelijkheid tot kopen merchandise voordat de deuren openen 

De VIP-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Paradiso is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

Hqdefault 191129 143723

Carly Rae Jepsen

Call Me Maybe

Hqdefault 191129 143723 1

Carly Rae Jepsen

I Really Like You

Hqdefault 191120 172628

Carly Rae Jepsen

Want You In My Room

Hqdefault 191120 172837

Carly Rae Jepsen

Party For One

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on