Camel Power Club website

Camel Power Club

Camel Power Club

zondag 13 september 2020

zondag 13 september 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 20:00, Main programme: 21:00

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
  • Program is seated only
  • Limited tickets per person

NL: Dit programma is verplaatst van de kleine naar de grote zaal van Paradiso. De aanvangstijden zijn hierdoor gewijzigd: de deuren openen nu om 20:00 en het concert start om 21:00. Let op: dit is het verplaatste programma van 8 mei. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum in oktober.
ENG: This concert is moved to Paradiso's main hall and therefore, the timings have changed: doors open at 20:00 and the concert starts at 21:00. Please note: this is the postponed concert of May 8th. All bought tickets remain valid for the new date of the concert in October.

Camel Power Club is het soloproject van de Franse producer en multi-instrumentalist Léonard Bremond. Sinds 2015 tourt hij de wereld over met zijn elektronische indiepop en werd hij opgepikt door BBC, NPR en een blog als The Line of Best Fit. Indrukwekkend, aangezien hij al zijn muziek zelf produceert en uitbrengt op zijn eigen platenlabel Bramar Records. Momenteel werkt hij aan een nieuwe EP, waarmee hij in 2020 op een Europese tour gaat.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Camel Power Club

Dit concert is verplaatst naar de grote zaal van Paradiso

Goed nieuws: het uitverkochte concert van Camel Power Club kan doorgaan op zondag 13 september. De show zou eigenlijk plaatsvinden in de kleine zaal van Paradiso, maar is nu verplaatst naar de grote zaal zodat iedereen een zitplaats heeft en de 1,5 meter afstand tussen bezoekers aangehouden kan worden. Let op: de openings- en aanvangstijden zijn hierdoor gewijzigd, de deuren openen om 20:00 en het concert begint om 21:00.

Lees hier verder voor alle genomen veiligheidsmaatregelen in tijden van corona.

Hqdefault 200407 143128

Fisher

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on