What's on
Bokkers web

Bökkers

Monday 23 December

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Ticket € 24,00

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Wat ooit begon als een coverband van de Achterhoekse rockband Normaal is in 14 jaar tijd uitgegroeid tot een volledig op zichzelf staande rockmachine die met speels gemak tenten en zalen in het hele land uitverkoopt. Bökkers is vaste waarde op het grootste podium van de Zwarte Cross en heeft inmiddels zes, een zevende volgt dit najaar, studioalbums en twee livealbums uitgebracht. Daarop hoor je scheurende gitaren, drums en baslijnen met de cadans van een stoomlocomotief en tegenwoordig ook steelgitaar en toetsen. De teksten zijn louter in het Sallandse dialect, maar zelfs voor stadsen vrij snel mee te brullen.  

Dat ze niet alleen maar onbesoesd rocken, bewezen ze vorig jaar tijdens de uitverkochte theatertournee 'Thuus He'j Ook Niks Te Lachen'. Daar laadden ze naar eigen zeggen de batterij op om weer keihard te knallen op festivals en in feesttenten. De toepasselijke naam voor de komende tour is 'Pompen of Verzoepen'. Daar wisten de fans de vorige keer in Paradiso wel raad mee, toen er een recordbestelling van 100 bier in één keer werd gedaan. Wie bestelt er 101 bier op 23 december? 

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Bökkers
Bökkers

Bökkers

Onbesoesde Rock 'n Roll

Bökkers

Bökkers

Annie Uut De Bochte

Bökkers

Bökkers

Vossenjacht

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on