What's on
Paradiso

Bazzookas & Nozzman

Bazzookas & Nozzman

zondag 22 januari 2012

zondag 22 januari 2012

De Bazzookas spelen en Nozzman tekent, live. De Bazzookas hebben hard gewerkt aan een nieuw album. Hun strip-album en cd 'Kaboem' heeft lovende recensies opgeleverd en ze gaan het nu live doen. Spelen of hun leven er van afhangt. Dat komt op cd/dvd. Terwijl de Bazzookas het publiek plat spelen wordt Nozzman geïnspireerd tot het maken van kunst. Op een groot scherm is te volgen wat Nozzman doet. De twee kunstwerken die gefabriceerd worden, worden verloot onder de bezoekers.

Voorprogramma's: Shenanigans - Spawn - Skata - Goeiemiddag! - Mr. Wallace

Middels een Facebook-poll selecteerden de Bazzookas vijf bands die gaan meemaken hoe gaaf het is om in Paradiso te staan. Om uit te maken wie als eerste moet en als laatste mag is er voorafgaand aan de muziek een minivoetbaltournooi in de grote zaal. De verliezer opent en de winnaar speelt vlak voor de Bazzookas.


Amerikaanse dchoolbussen uit heel Nederland
De Bazzookas verplaatsten zich in de kekste tourbus die er bestaat. Een omgebouwde Amerikaanse schoolbus. Om dat gevoel te delen met de fans hebben ze georganiseerd dat er vanuit heel Nederland Amerikaanse schoolbussen rijden met bestemming: Paradiso. Op www.bazzookas.nl staat alle informatie over opstapplekken, hoe je je op kunt geven en de kosten (15 euro heen en terug).

 

Meer horen: www.bazzookas.nl

Meer zien: www.nozzman.nl


Paradiso Programme

What's on