What's on
Ares mb

Ares

Friday 27 September

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Ticket € 28,20

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Tickets will be available two days prior to the event via your account.

Ares is een veelzijdige artiest en kunstenaar die bekend staat om zijn eigenzinnige muziek en unieke stijl. Geboren en getogen in Oosterhout, heeft deze rapper, producer en zanger al op jonge leeftijd de spotlights weten te bereiken.

De muziek van Ares neemt de luisteraar mee op een reis door persoonlijke en diepgaande thema's. Hij verkent onderwerpen als het vinden van rust in het hoofd en de ziel, het omarmen van complexiteit en het zoeken naar evenwicht tussen tegenstrijdige aspecten van de persoonlijkheid. Zijn muziek heeft vaak een sterke hiphop basis maar bevat ook invloeden van soul, jazz en synthesizers. Voor zijn laatste album 'PHANTOM' vond hij naar eigen zeggen een compleet nieuw genre uit genaamd Fantasy-Trap. Met zeven studioalbums, verschillende EP's en singles heeft Ares een indrukwekkend discografie opgebouwd, waarbij hij sinds 2018 zijn muziek uitbrengt onder zijn eigen label, 162 Records. 

Met zijn unieke stijl, oprechte teksten en meeslepende muziek blijft Ares een intrigerende en invloedrijke artiest binnen de Nederlandse muziekscene.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Ares
Ares

Ares

Eerste klas

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on