What's on
Medicijn 1024x7682

3x3=9

3x3=9

Sunday 13 September 2020

Sunday 13 September 2020

Doors: 18:00, Main programme: 18:30

  • Program is seated only
  • Limited tickets per person
  • Tickets only sold online

Check de website van de locatie voor meer informatie over de bij hen geldende coronamaatregelen. 

3×3=9 is een concertreeks waarin zangeres Milou Mignon onderzoek doet naar het lied in al haar gedaanten: als troost, erotisch hoogtepunt, traditie en protest.  In drie avonden nodigt ze liedmakers- en performers uit waar je uren naar zou willen luisteren. Ze delen verhalen, inspiraties, spelen hun lied. Iedere avond staat in een ander thema en vindt plaats op een andere locatie. Voor een intiem publiek live bij te wonen.

Op locatie zijn een drankje en een hapje (pizza) verkrijgbaar.

Editie 2: Medicijn

Het lied dat de dokter voorschrijft voor een gebroken hart, alzheimer of wanneer de grond onder je voeten beeft. Wasim Arslann, Skiff en documentairemaker Mario Goossens spelen hun eigen lied en vertellen hoe zij muziek inzetten als het ultieme medicijn. In deze editie neemt Milou je mee door het labyrint van fruitbomen in de magische Fruittuin van West.

In de pauze gaat de leemoven aan, waarin de heerlijkste pizza's gebakken worden. Om te delen met je vrienden aan een picknicktafel onder de appelbomen.

MIDIST/WASIM
Wasim en Midist nemen je mee op een atmosferische, elektronische reis. Vol soundscapes, vergezeld door rijke en adembenemende vocalen, meeslepende Arabische ritmes, en melodieën die je met brute kracht wakker schudden en tegelijk uiterst traag energie in je vrijmaken. Een herinnering aan de ware verlangens van je hart.

MARIO GOOSSENS
In de docureeks 'Paradise City' op Canvas tv gaat Mario Goossens van Triggerfinger op zoek naar de helende kracht van muziek in steden die geteisterd werden door natuurrampen of door toedoen van de mens. Hij reist naar Port-au-Prince, Belfast, New Orleans, Kigali, Hiroshima en Detroit, en onderzoekt hoe de inwoners opnieuw de kracht vonden om door te gaan na de catastrofe waardoor ze werden getroffen. En hoe muziek daarbij kan helpen.

SKIFF
In Skiff schildert zanger en multi-instrumentalist Jelle Visser talrijke landschappen. Met zijn stem die reist van besneeuwde bergtoppen tot diep in de oceaan betovert hij de stilte. Vind hem in de luwte waar hij uren lang speelt op een oude piano en leg je oor te rusten tegen zijn fluwelen liedjes.


In samenwerking met Paradiso Melkweg Productiehuis,  Annelies Verhelst (uitvoerend productie), Lourens Lente & Ruben van Zaanen (film), Woody Kilibarda (audio). Mede mogelijk gemaakt dankzij de balkonregeling van het Fonds Podiumkunsten en Amarte Fonds.

View event on Facebook

Line-up

Other location

    Paradiso Programme

    What's on