Programma
Silver Bones Doornroosje 20210910 Maaike Ronhaar MPR07362

Space is the Place Festival @ Paradiso

Space is the Place Festival @ Paradiso

Thursday 7 July 2022

Thursday 7 July 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit is het verplaatste evenement van 7 januari 2022. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor de verplaatste datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Sinds begin 2015 organiseert Space is the Place in De Ruimte (Amsterdam-Noord) intieme en spectaculaire avonden met een brede blik op jazz- en improvisatiemuziek. Na bijna duizend concerten en nog veel meer musici, verplaatst het circus zich met regelmaat naar andere toffe plekken. Op 7 juli is Paradiso aan de beurt. Maak je klaar voor een groot feest met: Silverbones, Terrie Ex, John Dikeman, Zea, Oscar Jan Hoogland en Charlie & The Lesbians.

Bekijk www.spaceistheplace.eu voor meer evenementen van Space is the Place. Het Space is the Place Festival wordt mede mogelijk gemaakt door het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst).

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Silverbones
  • Terrie Ex
  • Zea
  • Oscar-Jan Hoogland
  • John Dikeman
  • Charlie & the Lesbians

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma