Programma
TWSS Eefje Pers 1

Eefje de Visser

Wednesday 6 November

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 36,50

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Er vindt tevens een concert plaats van Eefje De Visser op donderdag 7 november 2024

'Bitterzoet' betekende in 2020 de definitieve doorbraak van Eefje de Visser. Het album werd overspoeld met lovende kritieken. Nu keert de Nederlandse muzikant terug naar Paradiso, met inmiddels een sterke reputatie opgebouwd als zangeres, muzikant en performer. Ze brengt gelaagde alternatieve pop en creëert een warme, visuele wereld waarin de toeschouwer de tijd kan vergeten en aan de realiteit kan ontsnappen. Eefje werkt werkt op dit moment in de studio aan de nummers die ze schreef tijdens de 'Bitterzoet' tour, maar ook tijdens de pandemie, haar zwangerschap, en de eerste periode van het moederschap. Dit jaar mogen we dan ook nieuwe muziek van haar hand verwachten. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Eefje de Visser
Eefje de Visser

Eefje de Visser

Bitterzoet

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma