Programma
BRUUT web

BRUUT!

Saturday 4 May

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Ticket € 16,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tijdens deze avond zal Paradiso rekening houden met de Nationale Dodenherdenking op 4 mei. Dit betekent dat er om 20:00 twee minuten stilte in acht zal worden genomen. Programma’s die om deze tijd beginnen zullen dan later aanvangen.

Dat BRUUT! al jaren alle mogelijke genres in de popencyclopedie in hun muziek verwerkt is een publiek geheim. Na het dansbare album 'Zest' komen ze terug met meer. In het voorjaar van 2024 verschijnt hun nieuwe album ‘Machine’. Door de vermenging van breakbeat, techno en afrobeat te combineren met hun imponerende virtuositeit bouwt het viertal ieder podium moeiteloos om tot een alternatieve nachtclub in Manchester halverwege de jaren negentig. Waar de invloed van The Chemical Brothers en Trentemøller vermengd wordt met de sound van Oost-Duitse orgels en goedkope speelgoed synthesizers. Welke ‘jazzband’ kan dat nu zeggen?

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • BRUUT!
BRUUT!

BRUUT!

Flint

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma