Programma
M Lucky pressphoto

M. Lucky

Friday 14 June

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Ticket € 14,50

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Naar eigen zeggen is de nieuwste muziek van M. Lucky ''kwispelpop''. Wat dat precies inhoudt? Het barst van de lenteachtige energie. Maar bij speelse nummers blijft het niet. Op het aanstaande album stromen de nummers over van toewijding en zachtheid. De poëtische popsongs van M. Lucky doen haar warme stemgeluid laten dansen over zwierige gordijnen van toetsen en rammelende gitaren. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • M. Lucky

Paradiso Vinyl Club

Tijdens deze show zal M. Lucky tevens haar nieuwste release aan het publiek presenteren. De single is verkrijgbaar via Paradiso Vinyl Club als Record Store Day release en bevat onder andere het eerder uitgebrachte nummer ‘The Fool’. Leden van Paradiso Vinyl Club ontvangen de single al eerder in hun brievenbus.

Dit is een samenwerking met Paradiso Vinyl Club. Ben jij lid en wil je hierbij zijn? Stuur een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Releaseshow M. Lucky’ en of je in je eentje komt of met een +1. Let op! De gastenlijst is beperkt.

Nog geen lidmaatschap? Word nu voor 7,50 euro per maand lid en ontvang al onze releases en extra’s thuis en maak kans op concertkaarten voor de releaseshows. Klik hieronder voor meer informatie over de Paradiso Vinyl Club.

M. Lucky op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma