Programma
Romy web

Romy + BELLA, angel d’lite

Romy + BELLA, angel d’lite

vrijdag 10 november 2023

vrijdag 10 november 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Romy is de Londense muzikant, singer-songwriter en dj Romy Madley Croft, die je kunt kennen als een derde van indietronicatrio The xx. De afgelopen jaren bouwde ze echter (in de voetsporen van bandgenoten Oliver Sim en Jamie xx) aan haar solocarrière, waarbij ze vol inzet op emotionele en poppy dance met een nostalgische touch. Naast de drie veelgeprezen studio-albums van The xx, schreef Romy ook mee aan Dua Lipa's Grammy-winnende hitsingle 'Electricity' en aan nummers voor onder andere King Princess en Halsey.

In 2020 bracht Romy haar debuutsingle 'Lifetime' uit, gevolgd door hitsingle 'Lights Out' met HAAi en Fred again.. Afgelopen 8 september verscheen haar langverwachte debuutalbum 'Mid Air', waarop wederom Fred again.. te horen is, evenals samples van de gevierde jazzvocalist Beverly Glenn-Copeland. Het album werd grotendeels geschreven tijdens de lockdown, toen Romy één ding het meeste miste: naar de club gaan. Over de plaat zegt ze: “I’m definitely referencing a 2000s pop-dance that feels nostalgic to me, my favourites are these kind of trance pop bangers that sometimes verge on the edge of being cheesy.”

Romy's 'Club Mid Air' nodigt ook special guests uit in de vorm van Angel D'Lite en BELLA, die de avond met twee energieke dj-sets compleet zullen maken. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Romy
  • Angel D'Lite
  • BELLA

Pride is not Over

Met je ticket voor Romy mag je gratis blijven voor Pride is not Over, een queer clubnacht die gelooft dat diversiteit, gelijkheid en zichtbaarheid van de queergemeenschap niet eindigt na de Pride-maand. Na het concert van Romy is er vanaf 22:30 uur happy hour bij de bar op het eerste balkon, waarna om 23:59 uur de clubnacht wordt afgetrapt in de Grote Zaal. In de Kelder is vanaf 23:30 uur een foto-expositie te zien.

Meer informatie over Pride is not Over
Pride Is Not Over Paradiso Mail
Romy - Strong

Romy - Strong

Live Lounge BBC Radio 1

BELLA

BELLA

HÖR

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma