JS Hi Res Press Shot credit Eddie Whelan lowres

Jockstrap

Thursday 9 November

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 21,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Jockstrap bestaat uit singer-songwriter en jazzvioliste Georgia Ellery en de elektronische producer Taylor Skye, die elkaar tegen het lijf liepen op het prestigieuze Londense conservatorium Guildhall School of Music & Drama. Hun muziek wordt beïnvloed door allerlei genres die op het eerste gezicht weinig overeenkomsten lijken te hebben: jazz, elektronica, indie, klassieke muziek en pop. Jockstrap smelt alles echter samen tot een behapbaar, spannend en soms dansbaar geheel. Georgia Ellery ken je misschien ook als lid van Black Country, New Road.

In 2018 bracht de band hun debuut EP 'Love Is the Key to the City' uit. De plaat trok meteen aandacht en leverde hen een deal op met platenlabel Warp Records, waarop ze in 2020 twee EP's uitbrachten: 'Beavercore' en 'Wicked City'. Vervolgens werkten ze twee jaar aan hun debuutplaat ‘I Love You Jennifer B.’ die afgelopen jaar uitkwam. Na Eurosonic in 2021 stonden ze afgelopen zomer op Glastonbury, donderdag 9 november komen ze terug naar Paradiso.

Line-up

Grote Zaal

  • Jockstrap
Jockstrap

Jockstrap

Concrete Over Water

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma