Programma
JS Hi Res Press Shot credit Eddie Whelan lowres

Jockstrap + thoom

Jockstrap + thoom

Thursday 9 November 2023

Thursday 9 November 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Jockstrap bestaat uit singer-songwriter en jazzvioliste Georgia Ellery en de elektronische producer Taylor Skye, die elkaar tegen het lijf liepen op het prestigieuze Londense conservatorium Guildhall School of Music & Drama. Hun muziek wordt beïnvloed door allerlei genres die op het eerste gezicht weinig overeenkomsten lijken te hebben: jazz, elektronica, indie, klassieke muziek en pop. Jockstrap smelt alles echter samen tot een behapbaar, spannend en soms dansbaar geheel. Georgia Ellery ken je misschien ook als lid van Black Country, New Road.

In 2018 bracht de band hun debuut EP 'Love Is the Key to the City' uit. De plaat trok meteen aandacht en leverde hen een deal op met platenlabel Warp Records, waarop ze in 2020 twee EP's uitbrachten: 'Beavercore' en 'Wicked City'. Vervolgens werkten ze twee jaar aan hun debuutplaat ‘I Love You Jennifer B.’ die afgelopen jaar uitkwam. Na Eurosonic in 2021 stonden ze afgelopen zomer op Glastonbury, donderdag 9 november komen ze terug naar Paradiso.

De in Libanon geboren en in Berlijn gevestigde Thoom zal met haar experimentele en zeer dansbare alt-pop het voorprogramma verzorgen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jockstrap
  • Thoom
Jockstrap

Jockstrap

Concrete Over Water

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Thoom

Thoom

Tony (Official Video)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma