Programma
DSP ONLY CROP

SBTRKT + Wantigga Live

SBTRKT + Wantigga Live

Thursday 16 November 2023

Thursday 16 November 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Aaron Jerome, beter bekend als SBTRKT, is een Britse muziekproducent en muzikant. Hij creëert een unieke mix van elektronische muziek, dubstep, soul en R&B. In 2011 bracht hij zijn debuutalbum uit, waarop hij samenwerkte met verschillende artiesten, waaronder Sampha, Little Dragon en Jessie Ware. SBTRKT staat bekend om zijn mysterieuze imago, waarbij hij optreedt met een karakteristiek masker. Anno 2023 is er een nieuw tijdperk aangebroken, zijn eerste album in zes jaar 'The Rat Road' is uit en SBTRKT zet zijn masker zo nu en dan af waarbij Aaron Jerome voorzichtig tevoorschijn komt.

Support: Wantigga (Live)

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • SBTRKT
  • Wantigga
SBTRKT - BODMIN MOOR

SBTRKT - BODMIN MOOR

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

SBTRKT - The Rat Road

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma