Programma
Roos 2019 Press Portret 1 min

Roosbeef + Figgie

Roosbeef + Figgie

vrijdag 3 april 2020

vrijdag 3 april 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit in betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Tot 1 juni 2020 moeten alle programma’s worden opgeschort en waar mogelijk verplaatst.

Het concert van Roosbeef in Amsterdam is verplaatst van 3 april naar 22 december. De locatie en aanvangstijd van het concert zijn tevens aangepast: het concert vindt nu plaats in de grote zaal van Paradiso.

We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

=============

Roos Rebergen oftewel Roosbeef staat sinds 2005 garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende live-shows. Met ‘Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten’ (2008) de pers unaniem: dit debuut zou geschiedenis schrijven. Hoewel er geen officiële singles uit het album worden opgetrokken, schopt het openingsnummer ‘Onder Invloed’ het tot radiohit in Nederland. Al sinds haar eerste worp in 2008 slaagt Rebergen erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden. Met melancholische, soms lichtvoetige teksten, neemt Roosbeef je mee naar haar een eigen belevingswereld.  Met het vierde studioalbum ‘Lucky’ verkent Rebergen nieuwe oorden. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’ een weerklank vinden. Roosbeef is terug.

Voorprogramma: Figgie

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Roosbeef
  • Figgie
Roosbeef - Kalf

Roosbeef

Kalf

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma