Programma
The Waltz 11 06 001 scaled

The Waltz

The Waltz

zaterdag 30 december 2023

zaterdag 30 december 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:45, Hoofdprogramma: 22:15

Dit concert is onderdeel van een avondvullend programma met de rockbands Brutus, PSYCHONAUT en RONKER. Tickets voor de gehele avond (inclusief het concert van The Waltz) zijn hier verkrijgbaar.

Jong, gretig en stevig geworteld in het heden, presenteren The Waltz een eclectisch geluid dat het best omschreven kan worden als postpunk met een flinke dosis noise en een vleugje pop. Tijdens de pandemie doken The Waltz de DUNK! studio's in Zottegem, België in om hun debuutalbum op te nemen. Het resultaat is een debuutalbum met prikkelende songs en pakkende hooks. Een geluid wat doet denken aan artiesten als Idles, The Jesus Lizard, Heavy Lungs en Black Midi. Het debuut van The Waltz is de eerste release op het nieuw leven ingeblazen label 'Labelman', een Belgisch bolwerk dat zich na jaren van stilte opnieuw manifesteert als een avontuurlijk label dat de thuisbasis wil zijn voor alles wat alternatief is.

Line-up

Bovenzaal

  • The Waltz
The Waltz

The Waltz

Red-Orange Moon

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
The Waltz

The Waltz

Egocide

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma